Forward Looking Srl este compania participativa de la Tecnoest Srl care desfasoara o activitate de introducere de dati pentru a aplica serviciul de transmisie asociata. Dotata cu structura de multiple posturi de lucru , unde operatorii introduc in data-base in programa Italiana, cu intentia de integrare in Republica Moldova in sistema Europeana. Forward Looking Srl a realizat un proiect de cautare, introducere di transmitere de licitatii in Moldova si Romania, pentru dezvoltarea competentelor tehnice pe un teritoriu ce necesita si este mereu in cautarea a ceva nou, desfasurare de inovatii. Serviciul mentionat este atit pentru clientii italieni cit si pentru companiile si clientii din Moldova.

Compania noastra este in gradul de formare si organizare cu programarea prezentei dvs in Moldova,totul este realizat de procedura di back office si personalul care activeaza in domeniu. Este mai bine explicat mai jos ceea ce putema va furniza:

Organizarea sejurului dumneavoastră

Indicarea hotelurilo,restaurante si servicii conexe de insotire

Informații privind legislația

Clarificarea domiciliului, sistemul de contribuție si fiscal care functioneaza in Moldova , impozit pe profit; informaţii juridice

Contacte importante

Întâlniri de organizare la instituții Ambasadei Italiei si al Camerei de Comert Moldo-Italiana.

Birou de afaceri cu secretariat

Personalul nostru prezent la Chișinău va fi în permanență la dispoziție pentru a vă oferi servicii de traducere, interpretare și secretariat care are loc la sediul nostru din Moldova. De asemenea suntem in gradul de a va pune contact cu companii și specialiști locali,sprijinindu-va in cautarea partenerilor comerciali calificati pentru a va furniza sfaturi de natura fiscala si contabila in partenereat cu un studiu italian.

Date de contact

Interviul cu Administratorul: Luigi Valerio Pelusi

A aparut din experientele precedente cu alte companii care operează în industriile conexe in cadrul regiunii si dupa o analiza personala mi-am pus in obiectiv de a extinde serviciul la nivel national.
Scopurile sunt de a extinde serviciul nostru cu o panorama europeana si de asemenea de a se integra si Moldova care ne așteptăm să fie următoarea intrare în Comunitatea Europeană. De asemenea consideram expansiunea altor tipuri de servicii,ca si Centificate de calitate ISO 9001-14001 si pentru a permite mediului standarte Europene produselor și serviciilor oferite de catre Moldova.
Am avut un raspuns interesant despre aceasta tema,sistemul de licitatii este aproape identic,se efectuiaza publicarea licitatiei cu termenul limita,importul si alte date tehnice asimilate a celor italiene.
Cred și mă aștept la o experiență mare și capacitatea de a oferi oportunități considerabile ambelo companii italiene cate intenzioneaza sa isi extinda operabilitatea in Moldova si in acelasi timp sa ofer un stimul de crestere la companiile di Moldova pentru dobindirea noilor tehnologii si specializarea care pot oferi posiblilitatea de a tinerilor din Moldova,fara a fi nevoiti sa emigreze in strainatea pentru lipsa semnificativă de lucru la nivel local.